Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Μανώλη Καρκαβάτσου στο Λύκειο του Χάρακα




Στο Λύκειο του Χάρακα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Απρίλη ο Μανώλης Καρκαβάτσος, υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του Μάη. Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των μαθητών που κόντρα στις τρομοκρατικές τακτικές της κυβέρνησης, εκείνοι δεν σκύβουν το κεφάλι αλλά συνεχίζουν τον αγώνα απέχοντας από τα μαθήματα.

Το υπουργείο Παιδείας επιδιώκοντας να τιμωρήσει τους μαθητές που αγωνίστηκαν ενάντια στα κενά εκπαιδευτικών, στο «νέο λύκειο», στις καταργήσεις ειδικοτήτων κ.ά., καλεί τους μαθητές σε εκατοντάδες σχολεία της χώρας να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους από την Τετάρτη του Πάσχα.
Είναι υποκριτική η «έγνοια» του υπουργείου και της κυβέρνησης για τη λειτουργία των σχολείων. Αν νοιάζονταν θα είχαν λύσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία οι μαθητές, τα κενά και τις ελλείψεις, και δεν θα επέβαλλαν την τράπεζα θεμάτων που οδηγεί σε ένα ατελείωτο “τρεχαλητό”.

Ο Μανώλης Καρκαβάτσος κάλεσε τους μαθητές μέσα από συλλογικές διαδικασίες και δράση, σε συντονισμό με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, να μην αποδεχτούν την τιμωρητική λογική του Υπουργείου.