Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ρέθυμνο: Περιοδεία του Στ. Ορφανού, υποψήφιου Περιφερειαρχή Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»



Τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο Ρέθυμνο επισκέφτηκε ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος, την ίδια στιγμή μάλιστα που ορισμένοι από τους υπαλλήλους βρίσκονταν εκεί με τα 5μηνα προγράμματα. Σε όλη αυτή την αντιλαϊκή επίθεση που δέχεται και η μικρομεσαία αγροτιά και οι εργαζόμενοι στον κλάδο, ο Στ. Ορφανός ξεκαθάρισε την αναγκαιότητα για ισχυροποίηση του ΚΚΕ από το λαό, ο οποίος πρέπει την ίδια στιγμή να γυρίσει την πλάτη στην ΕΕ, στις πολιτικές που αυτή ασκεί και στα κόμματά της.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στην ΑΣΕΑΡ (Αγροτική Συνεταιριστική Εταιρεία Αναπτύξεως Ρεθύμνου), όπου συνομίλησε και με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ, αλλά και με τους εργαζόμενους. Ξεκαθάρισε την αντίθεση του ΚΚΕ με την Κοινή Αγροτική Πολιτική, που με πρωτοβουλία της ΕΕ ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων. Τόνισε πως το ΚΚΕ θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, καλώντας και τους μικρομεσαίους αγρότες στην ανασυγκρότηση του κινήματος και την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας.

Το παρόν έδωσαν και ο Νίκος Μανουσάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και ο Μανούσος Μανουσογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Το απόγευμα της Τρίτης, ο Στ. Ορφανός πραγματοποίησε περιοδεία στα Ανώγεια, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και συζητήθηκε η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.