Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δήλωση του Δ. Βρύσαλη υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο ΠΑΓΝΗ

Ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου


Στην απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ Υγείας και Πρόνοιας στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Μάρτη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρης Βρύσαλης, στις επικείμενες εκλογές, ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Πρόκειται για ένα κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο, αυτό που ψηφίστηκε χτες από το Κοινοβούλιο. Η διαθεσιμότητα των οδηγών - εξειδικευμένου προσωπικού με σύνθετα καθήκοντα - θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία των νοσοκομείων.

Οι οδηγοί ασθενοφόρων και άλλων οχημάτων μεταφέρουν καθημερινά μοσχεύματα, αίμα, τρόφιμα και άλλα απαραίτητα υλικά, ασθενείς που νοσηλεύονται σε μεγάλα νοσοκομεία και πρέπει να μεταφερθούν από το ένα κτίριο στο άλλο, για χειρουργεία ή ειδικές εξετάσεις. Πρακτικά η εξέλιξη αυτή σημαίνει κατάργηση της ειδικότητάς τους. Ανοίγει το δρόμο για παραπέρα εκχώρηση των υπηρεσιών που μέχρι σήμερα καλύπτουν οι οδηγοί στην επιχειρηματική δράση.

Το αποδεκατισμένο από προσωπικό ΕΚΑΒ θα κληθεί να αναλάβει και τα καθήκοντα των οδηγών το διάστημα της διαθεσιμότητας. Χρειάζονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ.
Χρειάζεται οι εργαζόμενοι, ο ελληνικός λαός να βγάλουν συμπεράσματα, να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει ΕΕ - κυβέρνηση - κεφάλαιο. Να κάνουν στην άκρη και το ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν είναι μαζί τους αλλά καθημερινά δίνει διαπιστευτήρια στην ΕΕ και στο ΣΕΒ ότι μπορεί να πάρει τη θέση της ΝΔ στη διαχείριση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.

Τώρα να κάνουν το βήμα και να ενισχύσουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και Δήμους. Να ισχυροποιήσουν το μόνο Κόμμα που δίνει όλες του τις δυνάμεις στην ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία,  που είναι η μόνη ουσιαστική εγγύηση ότι θα μπορέσει έτσι να ανοίξει ένας δρόμος καλύτερος για το λαό μας, για τα παιδιά μας, για την πατρίδα μας».