Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σχόλιο των στελεχών του ΚΚΕ Δημήτρη Βρύσαλη και Γιώργου Παρθενιώτη και για την ιδιωτικοποίηση της έκτασης της πρώην αμερικάνικης βάσης στις Γούρνες

Τα στελέχη του ΚΚΕ Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση και ο Παρθενιώτης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση:
«Εκφράζουμε την κάθετη εναντίωση μας στη πολιτική του ξεπουλήματος, της εκποίησης, της παραχώρησης προς το κεφάλαιο γενικά της Δημόσιας περιουσίας, μεταξύ άλλων και της πρώην Αμερικάνικης Βάσης των Γουρνών. Η πολιτική αυτή είναι συνειδητή επιλογή των πολιτικών εκπροσώπων της αστικής τάξης σε επίπεδο κυβέρνησης, περιφέρειας και δήμου Χερσονήσου, που υλοποιεί τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και στοχεύει στην εξασφάλιση της ανταγωνιστικότητας και περαιτέρω κερδοφορίας του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το ξεπούλημα αυτό! Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, την αγροτιά και την νεολαία μέσα από το οργανωμένο μαζικό κίνημα και την «Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων της περιοχής» να προασπίσουν το δημόσιο χαρακτήρα της έκτασης και την αξιοποίησή της προς όφελος του λαού της περιοχής. Τα μέλη, τα στελέχη του ΚΚΕ και οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πρωτοστατήσουν σε αυτή την κατεύθυνση!

Καλούμε την δημοτική αρχή του Δήμου Χερσονήσου να προχωρήσει στην πραγματοποίηση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με θέμα τις παραπάνω εξελίξεις.»