Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης με αφορμή την 8η Μάρτη, ημέρα της Γυναίκας"





07/03/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στέλνουμε χαιρετιστήριο μύνημα σε όλες τις γυναίκες, στις εργάτριες, στις υπαλλήλους, στις άνεργες, στις μαθήτριες και σπουδάστριες στα σχολεία, στις σχολές, στην κατάρτιση, στη μαθητεία, στις νέες μητέρες.

Δεν είναι μονόδρομος για τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας οι άθλιες συνθήκες που ζουν σήμερα. Είναι στο χέρι μας. Μπορούμε, στο ρεαλισμό των ελάχιστων απαιτήσεων, να προβάλουμε το ρεαλισμό των αναγκών μας. Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας, στη νέα γενιά, να τους δείξουμε με την πάλη μας για το σήμερα και το αύριο ότι μπορούμε να ζήσουμε με πλήρη δικαιώματα, με εξασφαλισμένες όλες τις σύγχρονες ανάγκες μας. Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται. Η Ιστορία αυτό διδάσκει. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα του αγώνα και της θυσίας των εργατριών της Ν. Υόρκης το 1857, γι' αυτό τιμάμε την 8η Μάρτη Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.

Πάρτε μέρος στις απεργίες, στις κινητοποιήσεις των σωματείων τους, των αγωνιστικών γυναικείων οργανώσεων, των Επιτροπών Αγώνα, των Λαϊκών Επιτροπών, για την απαλλαγή της λαϊκής οικογένειας από τα βάσανα, για την ισοτιμία, για το μέλλον των παιδιών, σε μια κοινωνία λαϊκής ευημερίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.


Στηρίξτε στις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, Για να αναδειχτεί μια μαχητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση, να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, να ενισχυθεί η πάλη με επίκεντρο τα οξυμένα προβλήματα, για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τη Λαϊκή Συμμαχία .