Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση του ΚΚΕ για την προσχολική αγωγή







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΘΕΜΑ: «Πολιτική δραστηριότητα Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014»
         Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».
 Πέμπτη 06/03
  • Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Τα προβλήματα της προσχολικής αγωγής και οι θέσεις του ΚΚΕ», την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 6.30μμ στη Δημοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Παλαια Λαχαναγορά). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Επίσης παρεμβάσεις θα κάνουν: 1) Συντυχάκη Πόπη - μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ (εκπρόσωπος Λαϊκής Συσπείρωσης) και μέλος του ΔΣ Ένωσης Γονέων Δήμου Ηρακλείου, 2) Μπιτσάκη Τζένη - Νηπιαγωγός, Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Νομού Ηρακλείου, μέλος ΔΣ Ένωσης Γονέων Χερσονήσου, 3) Εκπρόσωπος εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου.




1/3/2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ