Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Στιγμιότυπο από τη σημερινή περιοδεία

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κλιμάκιο της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τα στελέχη του ΚΚΕ συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, τη μεγάλη εντατικοποίηση της δουλειάς λόγω της σημαντικής μείωσης προσωπικού και τη γενικότερη κατάσταση της υποβάθμισης των υπηρεσιών του κράτους και το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων των δημόσιων υπαλλήλων.

Στη συνέχεια κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην κάλπη και στο εργατικό κίνημα, να μπουν μπροστά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, να οργανώσουν την πάλη σε κάθε χώρο εργασίας ενάντια στις απολύσεις, διαθεσιμότητες, στο κλείσιμο και στη συγχώνευση οργανισμών, με πρώτο σταθμό τη μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία του Δημοσίου στις 18 και 19 Μάρτη.

Κριτήριο ψήφου στις εκλογές που έρχονται πρέπει να αποτελέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία και στο σπίτι τους, να τιμωρήσουν όσους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τον «Καλλικράτη», την πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Να στηρίξουν τη μόνη δύναμη που βρισκόταν στο πλάι των εργαζομένων και τους καλούσε σε οργάνωση και πάλη απέναντι στα μονοπώλια και την ΕΕ. Η μόνη ψήφος που πιάνει τόπο για τα λαϊκά συμφέροντα είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Ισχυρό ΚΚΕ παντού στην Περιφέρεια και σε όλους τους Δήμους, για να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ και μονοπωλίων.