Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων: Παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης







Η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων με την Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων ενόψει των επικείμενων εκλογών έγινε την Κυριακή 30 Μαρτίου, σε εκδήλωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Στέλιος Ορφανός, ο υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων, Μανώλης Καρκαβάτσος και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος στο περιφερικό ψηφοδέλτιο στης Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Σταματάκης. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δέσποινα Αυγουλά και Βασίλης Τριγωνάκης.
Ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητες ο υποψήφιος δήμαρχος Μανόλης Καρκαβάτσος, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα ένα πρώτο πυρήνα υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων.
Η σύνθεση των ψηφοδελτίων δείχνει σε ποιες δυνάμεις στηριζόμαστε. Δίνουμε το δικό μας μήνυμα αγωνιστικής υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων.

Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης συμμετέχουν εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες. Άνθρωποι που μπορούν να σταθούν ως πρότυπα και παραδείγματα στο χώρο τους για την αγωνιστικότητα, για τη σοβαρότητα και τη σταθερότητά τους στις αξίες της ταξικής πάλης, του συλλογικού, οργανωμένου αγώνα.

Δίνουμε προτεραιότητα στα ψηφοδέλτιά μας και τιμούμε ξεχωριστά τους αγωνιστές που έχουν διακριθεί με τη δράση τους στα πλαίσια του ΠΑΜΕ, του ταξικού ρεύματος στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Τιμούμε τους μικρούς αγρότες που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΥ, σε μια προσπάθεια να ανασυντάξουν το αγροτικό κίνημα μέσα σε ζωντανούς, αγωνιστικούς Αγροτικούς Συλλόγους, για να αντιπαλέψουν την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να αντισταθούν στην κυβερνητική πολιτική, στην ασφυκτική πίεση των μεγάλων προμηθευτών και των τραπεζών.
Τιμούμε τις εργαζόμενες γυναίκες που αγωνίζονται στις γραμμές των οργανώσεων της ΟΓΕ για την ταξική χειραφέτηση και την ισοτιμία των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων στα δικαιώματα της δουλειάς και της ζωής.

Τιμούμε τους νέους - ιδιαίτερα τους εργαζόμενους - που φορτώνονται τη μεγάλη ευθύνη να ανατρέψουν μαζί με το εργατικό κίνημα, χωρίς άλλες αναβολές και χαμένα χρόνια, το καπιταλιστικό σύστημα που έφτασε στο απόγειο της σαπίλας του και δε σηκώνει πια φτιασιδώματα. Μαζί τιμούμε τους συνταξιούχους, πού ήρθαν έτσι τα πράγματα σήμερα ώστε, από την πετσοκομμένη τους σύνταξη να περιμένουν πολλές οικογένειες να ζήσουν
Ανακοινώνουμε λοιπόν σήμερα υποψηφίους που θέλουμε να αντιπροσωπεύσουν αυτή την αγωνιστική στάση».