Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

 ΤΕ Ηρακλείου ΚΚΕ: Ανακοίνωση-καταγγελία ψευδών ισχυρισμών του Μ. Κοκοσάλη




Απάντηση σε ψευδείς ισχυρισμούς του Μ. Κοκοσάλη, υποψήφιου δημάρχου Αρχανών - Αστερουσίων δίνει η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ τονίζοντας:
«Σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξή του στο ράδιο 9,84 ο Μ. Κοκοσάλης, υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων, στην προσπάθειά του να αποδείξει τον δήθεν «υπερκομματικό, ανεξάρτητο κλπ» χαρακτήρα του ψηφοδελτίου του έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι συμμετέχουν σε αυτό ακόμα και μέλη ή φίλοι του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς ενός γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ (πρώην ή νυν δεν έχει μεγάλη σημασία). Όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος με συνέπεια υπερασπίζεται την αντιλαϊκή πολιτική, όπως αυτή εκφράζεται και στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση μέσα από τον «Καλλικράτη», ο οποίος φυσικά ούτε ο ίδιος, ούτε το ψηφοδέλτιό του καμία σχέση δεν θα μπορούσαν να έχουν με το ΚΚΕ.

Με αυτή την ευκαιρία, η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ υπενθυμίζει ότι στηρίζει σε όλους τους δήμους του νομού τα δημοτικά ψηφοδέλτια με τον ενιαίο τίτλο «Λαϊκή Συσπείρωση». Ειδικότερα στο δήμο Αρχανών - Αστερουσίων η ΤΕ Ηρακλείου στηρίζει το ψηφοδέλτιο «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Καρκαβάτσο, πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ στο Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μάρτη, 6:30μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και σε αυτό το δήμο με αποφασιστικότητα δίνουν ενιαία τη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ παντού: στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές».