Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς από άλλες παρατάξεις



Την προσπάθεια που εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα από άλλες παρατάξεις με ψευτοδιλήμματα, εξαγορά, εκβιασμούς και πιέσεις για να συγκρατήσουν ψηφοφόρους που κατευθύνονται προς τη «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει η παράταξη στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης.
Υπογραμμίζει ότι «οι υποψήφιοι δήμαρχοι -φανερά ή κρυφά χρισμένοι από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΑΝΕΛ, "Ελιές" και "Ποτάμια"- χρησιμοποιούν τις ίδιες παλιές φθαρμένες δικομματικές συνταγές για να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων.

Φοβούνται τη "Λαϊκή Συσπείρωση", το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, η οποία, με συνέπεια, αταλάντευτη στάση, εμπειρία και καθαρές προτάσεις, κερδίζει συνειδήσεις Ηρακλειωτών και εν δυνάμει διεκδικεί ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία απ' ό,τι το 2010».
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

  • «Τα ψευτοδιλήμματα αφορούν το 2ο γύρο, αποφεύγοντας να τοποθετηθούν για τα κριτήρια ψήφου του 1ου γύρου, κρύβοντας έτσι τα κοινά τους σημεία.
  • Όργιο ρουσφετιού για διορισμούς με 2μηνες συμβάσεις στο δήμο, καθώς και ταξίματα για εργάκια και εξυπηρετήσεις της τελευταίας στιγμής.
  • Πιέσεις και εκβιασμοί γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών σε εργαζόμενους των επιχειρήσεών τους να ψηφίσουν συγκεκριμένους υποψήφιους που είτε είναι συγγενικά τους πρόσωπα είτε των δικών τους πολιτικών πεποιθήσεων.
  • Παράθεση γευμάτων σε ανήμπορους, φτωχούς και άνεργους συμπολίτες μας από διάφορους Μαυρογιαλούρους.
Είναι φανερό ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι -φανερά ή κρυφά χρισμένοι από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΑΝΕΛ, Ελιές και Ποτάμια- χρησιμοποιούν τις ίδιες παλιές φθαρμένες δικομματικές συνταγές για να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων.
Φοβούνται τη "Λαϊκή Συσπείρωση", το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, η οποία με συνέπεια, αταλάντευτη στάση, εμπειρία και καθαρές προτάσεις κερδίζει συνειδήσεις Ηρακλειωτών και εν δυνάμει διεκδικεί ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία απ' ό,τι το 2010.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι εδώ, ακόμη πιο δυνατή. Πού είναι οι δικές τους παρατάξεις που σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους και πριν καλά καλά κλείσουν τη θητεία τους εγκατέλειψαν τη μάχη; Τι έχουν να επιδείξουν; Ας κάνουν τον απολογισμό τους. Ας βγουν μαζί στις γειτονιές. Αν θέλουν ας βγουν μαζί μας στις γειτονιές για να πάρουν γεύση για το τι θα πει επαφή με το λαό.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" δίνει τη μάχη των τοπικών εκλογών του Μάη δυναμικά και με πείσμα, έχοντας ήδη δώσει δείγματα γραφής από τα 3,5 χρόνια θητείας της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έχοντας πάντα ως γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα, οι εκλεγμένοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" πρωτοστάτησαν για τα όσα έχει ανάγκη ο λαός. Αυτό συνεχίζουν και θα συνεχίσουν και μετά τις εκλογές. Δεν μασάνε τα λόγια τους, ούτε δηλώνουν ανεξάρτητοι ή υπερκομματικοί για να ξεγελάσουν τους Ηρακλειώτες. Δεν δηλώνουν "παρών" προεκλογικά για να μην πατήσουν μετά ούτε μία φορά στα Δημοτικά ή Περιφερειακά (;) Συμβούλια.

Αυτή η μάχη που δίνει η "Λαϊκή Συσπείρωση" θα στεφθεί με επιτυχία κόντρα στις επιδιώξεις όσων με ρουσφέτια, εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού.
Για τη "Λαϊκή Συσπείρωση" ισχύει η ρήση του Θουκυδίδη:
“Και παρά δύναμιν τολμηταί και παρά γνώμιν κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδες”.
Τολμούμε πέρα από τις δυνάμεις μας, είμαστε ριψοκίνδυνοι εν γνώσει μας και αισιόδοξοι στην υπέρβαση των δυσκολιών».