Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Μαλεβιζίου



Η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Δήμο Μαλεβιζίου έγινε σε εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Μίλησαν ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, και ο Μιχάλης Χουστουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητες, ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χουστουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ανακοινώνουμε σήμερα 36 υποψήφιους του ψηφοδελτίου και για τις 3 εκλογικές περιφέρειες Δήμου Μαλεβιζίου με το οποίο η "Λαϊκή Συσπείρωση" θα ζητήσει την ψήφο των δημοτών. Από αυτούς 14 είναι γυναίκες, ποσοστό 38,8%.
Μέχρι την ημέρα που θα κατατεθεί ο συνδυασμός στο Πρωτοδικείο, θα συμπληρωθεί παραπέρα και με άλλα πρόσωπα
.
Ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων κατεβαίνει στις εκλογές για πρώτη φορά.
Το ψηφοδέλτιό μας έχει απόλυτη αντιστοίχιση με τις θέσεις και τη δράση μας.
Παλεύουμε για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ και αγροτών του Μαλεβιζίου και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να αποτυπωθεί και στο ψηφοδέλτιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων είναι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί ΕΒΕ, μικρομεσαίοι αγρότες και γυναίκες. 9 από αυτούς είναι εκλεγμένοι σε όργανα των πρωτοβάθμιων σωματείων και φορέων που συμμετέχουν, ενώ καθένας και καθεμιά από αυτούς πρωτοστατούν στους φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Σημαντική παρουσία έχει η εργαζόμενη και σπουδάζουσα νεολαία, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι.
Για την κοινωνικο-ταξική σύνθεση:
  • 6 συμμετέχουν σε σωματεία ή επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).
  • 2 συμμετέχουν σε σωματεία ή επιτροπές αγώνα αυτοαπασχολούμενων, μικρών ΕΒΕ που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ).
  • 1 συμμετέχει σε επιτροπή αγώνα αγροτών που συσπειρώνεται στην Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ).
  • 7 συμμετέχουν στις ομάδες γυναικών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).
  • 1 είναι εργαζόμενη στο χώρο της Υγείας.
  • 8 προέρχονται από το χώρο της Παιδείας (εκπαιδευτικοί - γονείς - φοιτητές).
  • 6 είναι συνταξιούχοι.
Τα πρόσωπα που αποτελούν το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δεν είναι καριερίστες της πολιτικής, ούτε έχουν "ψώνιο" για αυτοπροβολή. Δεν διαθέτουν κομπόδεμα, ούτε χορηγό και χρηματοδότη. Έχουν καταλάβει όμως από πρώτο χέρι το σύστημα και με το χέρι στην καρδιά, αποφάσισαν να μη συμβιβαστούν. Να το αντιπαλέψουν.
Να κάνουμε όλοι την ψήφο μας δύναμη με στήριξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης"! Να τιμωρήσουμε τα κόμματα και τους εκπροσώπους του κεφαλαίου που ζητάνε την ψήφο μας»