Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ




Όλα τα κόμματα και οι παρατάξεις που κινούνται στον αστερισμό του συστήματος πολεμούν στα λόγια τη Χρυσή Αυγή αλλά στην πράξη δείχνουν ανοχή και αβαντάρισμα.
Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνεται σε τοπικό επίπεδο με τη συμμετοχή γνωστού χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιο Λαμπρινού στο Δ.Ηρακλείου, το οποίο στηρίζεται από τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ και από γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Δεν εκπλησσόμαστε! Επιβεβαιώνεται και με αυτόν τον τρόπο ότι ο καιροσκοπισμός, οι διακηρύξεις περί «ανεξαρτησίας, υπερκομματικότητας κλπ» ακριβώς εκεί οδηγούν.
Το ΚΚΕ έχει επιμείνει να αναδεικνύει το ρόλο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ως τμήματος του αστικού πολιτικού συστήματος, ως εργαλείου στα χέρια του κεφαλαίου με βάση την εγκληματική - ναζιστική δράση της και τις ιδεολογικοπολιτικές της θέσεις. Το ΚΚΕ αποτελεί το συνεπή πολέμιο της ΧΑ ακριβώς επειδή πολεμά το ίδιο το σύστημα που γεννά το ναζισμό-φασισμό.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα στο Δήμου Ηρακλείου και ευρύτερα στο Νομό να προβληματιστούν, να βγάλουν συμπεράσματα και να στείλουν μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές με ισχυροποίηση του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και τους δήμους.



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
30/4/2014